Weer lekker op vakantie

Vakanties 2021

Nu in 2020 de mogelijkheid er niet was, willen we natuurlijk weer vakanties 2021 boeken. Gaan we weer naar de zon, of kiezen we dit jaar voor een actieve vakantie waarin we veel wandelen en fietsen. Ook is de vraag waar we naartoe gaan, blijven we lekker in eigen land of gaan we met het vliegtuig. Allemaal vragen die nog beantwoord moeten worden en die we ons afvragen. Wat wel zeker is, minder als vorig jaar kan het niet worden, tijd om rond te kijken waar we gaan genieten.

Binnen of buiten Europa

Een van de belangrijkste vragen bij vakanties 2021 is de bestemming, blijf je lekker binnen Europa of ga je voor een verre bestemming. In de meeste gevallen is het verstandiger om binnen Europa te blijven, gebeurd er iets dan ben je altijd relatief snel thuis en het is eenvoudiger om alles te regelen. Het is ook verstandig om niet te lang te wachten met boeken, straks als we weer massaal op vakantie gaan zal iedereen gaan. Dit betekent dat de prijzen door schaarste zullen stijgen, kun je niet dan is omboeken altijd nog een optie.

Vakanties 2021

Is mijn vakantie verzekerd

Stel je voor je hebt geboekt voor je vakanties 2021, een maand voor je zou vertrekken gaat je reisorganisatie failliet. Kun je dan fluiten naar je geld, of krijg je dit gewoon netjes terug. Is je reisorganisatie aangesloten bij de SGR dan hoef je geen zorgen te hebben over je geld, let er bij het boeken dus op dat jouw organisatie daar wel bij aangesloten is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *