G4S veiligheidstrainingen in jouw bedrijf

Veiligheid op de werkvloer is van groot belang. Het maakt niet uit in welke sector of branche je werkt of op welk niveau of welke afdeling. Het is aan de werkgever om die veiligheid te waarborgen. Daarom kies je voor G4S veiligheidstrainingen. Dit bedrijf specialiseert zich op het gebied van veiligheid. Er zijn verschillende trainingen te volgen die met veiligheid te maken hebben. Ben je werknemer en heb je interesse in zo’n training? Misschien is je werkgever wel bereid hierin te investeren. Het levert de werkgever natuurlijk ook kennis en kunde op het gebied van veiligheid op.

EHBO, BHV en VCA

Er zijn drie trainingen die een basis leveren en die van belang kunnen zijn in een bedrijf. Dit zijn EHBO, BHV en VCA. Veel mensen zijn wel bekend met EHBO. Niet iedereen weet het verschil tussen EHBO en BHV. Het verschil tussen de twee is dat je bij EHBO trainingen richt op het verzorgen en helpen van iemand die een ongeluk heeft gehad en dus letsel of potentieel letsel heeft. Bij BHV komt meer kijken dan dat. BHV gaat ook over ontruiming en alarmering en het aansturen van mensen in noodgevallen.

Wat is VCA?

VCA is weer wat anders. Dit heeft meer van doen met preventie en het waarborgen van de veiligheid dan handelen in noodsituaties. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. G4S veiligheidstrainingen voor VCA richten zich dan ook op de specifieke branche waarin je werkzaam bent. Er is hierin ook een leidinggevende variant cursus en dus functie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *