Een unieke olijfboom

Een unieke olijfboom in je tuin verkrijgen is nu makkelijker dan ooit. Een olijfboom bestel je heel simpel online bij Tropic trees. Unieke bomen die in warme oorden behoren, zoals de Olea Europea pon-pon, wordt zorgvuldig verpakt en bij je thuis of het bedrijf afgeleverd. Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor slechts 24,95 heb je een unieke olijfstruik op stam. De bomen zijn nagezien op groei, vorm, en wortelontwikkeling. Tropic trees importeert de bomen, en via Hengelo komt een boompje dan bij je thuis aan. Tropic trees heeft meer in het assortiment wat je eenvoudig thuis of bij het bedrijf kan laten bezorgen.

Meer tropische bomen in een groepje in de tuin

Naast de olijfboom heeft Tropic trees ook vijgen- en citrusbomen. Onder citrusbomen valt een boom met limoenen, mandarijnen, sinaasappelen, maar ook citroenen. Met een citrusboom aanschaffen moet je wel opletten, sommigen kunnen doodvriezen. Gelukkig is dit op de internetsite te lezen, je hebt dus geen verassingen achteraf. In principe is het mogelijk om een exotische boomgaard aan te leggen, een rij of groep bomen die in warme landen behoren, maar het hier goed doen. Je zal dan een unieke tuin bij je woning of bedrijf hebben met bomen die je normaal alleen tijdens verre vakanties ziet.

Tropic trees heeft hele bijzondere kamerplanten te koop staan

Alleen bomen in de tuin en niets binnen in het kantoor of in de woning zal erg karig zijn. Tropic trees verkoopt de meest bijzondere kamerplanten. Ook deze kun je eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. Mocht online kopen niets voor je zijn, in Hengelo is er een fysieke winkel. Wel even van tevoren contact leggen als je de winkel wil bezoeken, eventueel op afspraak kun je het aanbod bekijken. Op de internetsite tref je de contactgegevens aan. Je zal je verbazen over het aanbod en de lage prijzen. Unieke kamerplanten en bijzondere bomen zijn nu voor iedereen te koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *