Een haartransplantatie in Istanbul

Vele mensen zijn erg onzeker over hun haargroei. Het haar beschikt niet over een natuurlijke haargroei, bevinden er zich kale plekken in het haar en zijn er mensen die last hebben van erg dun haar door haaruitval. Er zijn vele middelen die beweren iets te kunnen doen om haaruitval tegen te gaan, maar werken deze middelen helaas niet bij iedereen. Je zou ervoor kunnen kiezen om een haartransplantatie te ondergaan, waarna je met een hevige ingreep zal beschikken over een vollere haargroei en je van je haarproblemen af bent. In dit blog vertellen we je meer hoe dit proces nu verloopt en wat je kunt verwachten van een haartransplantatie Istanbul!

De aankomst in Turkije

Bij aankomst in Turkije zul je warm worden ontvangen door een Nederlandse assistente, die je begeleidt naar de transfer en zul je verblijven in een vijfsterrenhotel. Al het vervoer van en naar het vliegveld is geregeld en zul je ook beschikken over vervoer naar en vanaf de moderne kliniek waar de haartransplantatie zal worden uitgevoerd. Met de Nederlandse begeleiding zal de specialist het voortgezet stappenplan doorlopen en zul je niet voor ongewenste situaties of verrassingen komen te staan. 

Het verdere verloop van de behandeling

Eenmaal aangekomen in het hotel en wanneer je hier de eerste dag tot rust bent gekomen, is het de tweede dag tijd voor een consult met de specialist. In overleg zal de specialist een nieuwe haarlijn teekenen en neemt de specialist verschillende foto’s, om zo een before en after naast elkaar te kunnen houden. Vervolgens ga je onder Nederlandse begeleiding de operatie en zal de haartransplantatie worden uitgevoerd. Na de behandeling geeft de Nederlandse assistentie je uitleg over het nemen van de medicatie en brengt de transfer je terug naar het hotel, waar je kunt bijkomen en staat er voor de volgende dag een nieuwe afspraak ingepland. 

De derde dag staat in het teken van nacontrole. De specialist haalt de bandage van het hoofd, wast het hoofd en loopt de gehele haartransplantatie nog eens na. Het nemen van medicatie en het wassen van de hoofd wordt besproken onder begeleiding van de Nederlandse assistentie, waarna de transfer je terug zal brengen naar het hotel. Ook vanaf het hotel is het vervoer geregeld naar het vliegveld, waarna je thuis het verdere proces kunt laten uitwerken en bij zult komen van de haartransplantatie. De Nederlandse specialist zal nauw contact met je houden, zodat het verdere proces op een juiste manier verloopt en je snel zult beschikken over een vollere haargroei!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *