Basis boekhouding opleiding volgen bij Fabius

De boekhouding is voor ieder bedrijf belangrijk: iedere organisatie heeft tenslotte financiële administratie. De basis boekhouding opleiding volgen is dan ook zeer waardevol. Jouw kansen op de arbeidsmarkt zijn groot en daarnaast kun je de kennis ook voor jezelf gebruiken wanneer je een eigen onderneming hebt. Ben je administratief medewerker en wil je jouw kennis verbreden? Dan kun je ook deze opleiding volgen: je bent op deze manier nog waardevoller voor jouw werkgever. De vraag naar boekhoudkundige medewerkers neemt toe en ook jij kunt in deze functie aan de slag.

Bij Fabius volg je de basis boekhouding opleiding (BKB). Met meer dan 50 locaties in Nederland kun je altijd wel een plek bij jou in de buurt vinden waar je deze lessen kunt volgen. Met het afronden van de opleiding kun jij aan het werk gaan bij een klein of middelgroot bedrijf. Ontdek hier jouw mogelijkheden voor een opleiding boekhouding bij Fabius die binnenkort van start gaan!

Inhoud van de basis boekhouding opleiding

Wanneer je de opleiding basiskennis boekhouden volgt leer je omgaan met de financiële administratie van een bedrijf. Je maakt op een eenvoudige manier kennis met boekhouden en daarnaast krijg je inzicht in verschillende technieken voor de boekhouding. De opleiding is zeer interessant voor wanneer je op de boekhouding wil werken of zelf met boekhouding te maken hebt. De opleiding bestaat uit 10 lessen van 3 uur: je kunt er ook nog voor kiezen om een vervolgopleiding te volgen zoals Basiskennis Calculatie of Praktijkdiploma Boekhouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *