3 tips voor een scherpe look voor mannen

Het verwennen van jezelf doe niet alleen door middel van kleding te dragen die comfortabel is, maar jou ook ├ęcht jezelf laat zijn en je zelfvertrouwen geeft. Kleren maken immers de man en daarom is het belangrijk dat je de juiste aandacht besteed om een kledingstijl helemaal bij jou te laten passen. In dit artikel geven je enkele tips voor als je op zoek bent naar een scherpere look.

Kies voor t-shirts zonder teveel poespas

Bij het najagen van een flitsende modekeuze, let vooral op dat je kiest voor t-shirts zonder te veel grafische poespas. In plaats daarvan, kies voor effen, eenkleurige t-shirts, gestreepte T-shirts. Deze zijn onmisbaar in je kledingkast omdat ze elk moment van het jaar gedragen kunnen worden!

Draag accessoires die bij je past

Passende accessoires geven je niet alleen een scherpe look, maar zijn ook een goede manier om een simpele outfit op te fleuren en aantrekkelijker te maken. Het dragen van een horloge, een leren armband of een ketting geeft je outfit net wat meer persoonlijkheid. Wellicht geef jij je outfit liever een extra touch met een AB pet, een high-end pettenlijn waarmee je niet alleen een fashion statement maakt, maar ook nog een super praktisch is voor tijdens het sporten. Wanneer je op zoek bent naar scherpe, luxe en betaalbare mode, neem dan eens een kijkje in de webshop van AB fashion.

Ga voor passende schoenen

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van je outfit en trekken hoe dan ook de aandacht! Vuile en versleten sneakers zullen een verder uitstekende outfit verpesten. Probeer ze dus te vervangen voor schoenen die jouw outfit waardig maken en een positieve uitstraling meegeven. Kies voor schoenen die comfortabel zijn en passen bij jouw levensstijl. Ben je erg actief en vind je het prettig om sneakers te dragen, twijfel dan niet aan om gewoon te kiezen voor sneakers! Mocht je toch twijfelen aan het type schoenen, wees dan eerder conservatief in plaats van apart. Je wilt namelijk geen geld uitgeven aan schoenen die er binnen een paar maanden gedateerd uitzien of uiteindelijk toch niet bij jou passen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *